Alcoholist, behandeling in een afkickkliniek (1)

Heb je hulp nodig bij het stoppen met drinken? En ben je opzoek naar afkickkliniek voor Alcohol? Hieronder enkele van de afkickklinieken in Nederland:

VICTAS:
Victas biedt hulp en advies aan iedereen die problemen heeft op het gebied van verslaving. Bij Victas behandelen we uiteenlopende vormen van verslaving, maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

Link: http://www.klaarmetalcohol.nl/

Kernwaarden: de vijf van Victas

  1. Kwaliteit van zorg en behandeling staan voorop.
  2. Zorg is efficiënt georganiseerd en evidence-based.
  3. Professionele bejegening van cliënten met respect voor de eigen verantwoordelijkheid van cliënten.
  4. Resultaatgericht en kostenbewust.
  5. Permanente aandacht voor innovatie en wetenschappelijke ontwikkeling in samenwerking met andere organisaties.

Alcohol de BAAS!
Twijfelt u of u te veel drinkt? Wilt u minderen of stoppen? Wilt u voorkomen dat het uit de hand loopt? Deze website is ontwikkeld voor mensen die zich zorgen maken over hun drinkgewoonte. U kunt hier online behandeling volgen bij alcoholproblemen. Ook vindt u hier feiten, tips en informatie over alcohol en drinken.

Link: http://www.alcoholdebaas.nl/

Onderscheidingen:

  • Eervolle vermelding voor de rich internet application verkiezing ‘VIP applicatie van het jaar 2004’
  • Winnaar Preffi prijs van het NIGZ voor meest veelbelovende gezondheidsbevordering- en preventieproject voor 2005 – 2006Winnaar Actieprogramma Maatschappelijke sectoren en ICT, waarmee de overheid succesvolle ICT-toepassingen in onder meer de zorg ondersteunt bij opschaling (2007)
  • Genomineerd door het Innovatieplatform van het ministerie van VWS, tot een van de meest baanbrekende zorginitiatieven voor de Nederlandse zorgsector (2008).
  • Tweede prijs Best Practice 2008 voor succesvolle initiatieven op het gebied van gezondheidszorg, die relevant, aantoonbaar effectief en overdraagbaar zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *